Fotók , minden mennyiségben...

 

  Negyedik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már a negyediknek   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó.Minden fotó, a Világversenyen , helyezést, illetve első második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a negyedik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

 Kezdeném is a jól bevált technika alapján .Kiváló fotósunk a panoramio versenyében rendkivül jól teljesített, és megérdemelten került be , az Ajkán tartandó kiállítás képei közé kitűnő fotója.

  Dér Sándor , a Dér Család harmadik tagja  időrendben , aki szintén versenyzett, és a népes mezőnyben egyszer  simán nyert. Itt  már leírhatom, mindhárman nyertek. Számos fotójuk a Panoramio büszkesége, és talán Ők lesznek az egyedüliek a kiállításon, hogy három fotó és három meghívott lesz együtt saját fotójuk  előtt. Kevesen mondhatják ezt el, a Hajek család igen, de hát Ők nem biztos hogy itt lesznek a távolság miatt.

Sándor fotójának címe  :  Threee trees / Három fa /  Skopelos , Greece

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/3057794

 

 

 

 

 

 DaTaJoPe  Tulajdonképen négy testvér nevét takarja, és valamennyien az Egyesült Államokban élnek, de mind Barbara Hajek gyermekei , és leírhatom, hogy a Család minden tagja ért el szép díjat a Panoramio versenyén.

   Díjazott fotójuk címe :  Cannon Mountain 

Elérhetőségük  :  http://www.panoramio.com/user/1499011

 

 

 

 Harcz  Balázs  Dániel  fotói többnyire a természet világába kalauzolnak el bennünket. Macrofotói csodálatosak. Mégis nyertes fotója egzotikumok közé kalauzol bennünket, a Baie Lazare , Seychelle-szigetek paradicsomi világába , amely fotót már hatszáz mérföldről is láthatjuk a Google Earth-ban.

Fotójának címe   :  Mahe seaside  with local flowers

Elérhetősége a Panoramion  :  http://www.panoramio.com/user/1720093

 

Nagy Krisztina (Szuttyogo) becenévre hallgat, szintén egy remek fotóval került be a kiállításra. Fiatal , egyetemre jár, és még a jövő számtalan lehetőséget kinál számára.

Fotójának címe  :     Athens , Olimpic center

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2330176

 

Győri Atilla azon fotósokhoz tartozik , akik kevesebbet kommentelnek, de annál jobban teljesítenek. Szép fotója nemhiába nyert díjat a Panoramio versenyén.

     Fotójának címe   :     Tofana de Roses

Elérhetősége  :   http://www.panoramio.com/user/1554007

 

 

Kovács János  fotósunk Az Ajkán rendezendő kiállításon  majdnem helybeli, de Veszprém megyei fotóval szerepel. Nem csoda , hiszen szép Dunántulunk egyik balatoni városában alkot, fotózik és unokákkal foglalkozik.

Fotójának címe   :  Református erődtemplom , Vörösberény

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/3439248

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dér Boglárka , fiatal kora ellenére rendkívüli teljesítménnyel ért célba a Panoramio versenyén, és fotója a kiállítás egyik gyöngyszeme ... Természetesen , akik figyelemmel kisérik a blogban szereplő neveket, elárulom, hogy a család minden tagja eredményes volt a versenyben.

      Fotójának címe  :  Lesbos , Anaxos by night

Elérhetősége a következő  :  http://www.panoramio.com/user/2028647

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babszi és Doma Sándor rendkivül jó fotóspáros, Idejük nagy részét Spanyolhonban töltik, de velünk magyar Panoramios fotósokkal nagyon jó és gyümölcsöző a kapcsolat.

    Nyertes fotójuk címe :     Séta a szélben 

Elérhetőségük a weben  :  http://www.panoramio.com/user/2474726

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbara Hajek , Amerikában élő, de magyarságát a mai napig fenntartó kedves fotósunk gyönyörű fotója következik. Elárulom, családja minden tagja értékes díjat nyert itt a Panoramio világversenyén, természetesen más és más időpontokban.

         Fotójának címe  :  Győr , belváros 

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/985230

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sz.Szilárd remek érzékkel fotózik, és galériáját bárki elfogadná sajátjának.

    A fotó címe  : Castle of Vajdahunyad vára     

Elérhetősége a weben  :  http://www.panoramio.com/user/3615024

 

Minden  látogatónknak kellemes nézelődést, és a blogban szereplő fotósok galériájának megtekintését is szíves figyelmébe ajánlom.

 

Tisztelettel, és üdvözlettel   Lakat Imre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr902039906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása