Fotók , minden mennyiségben...

 

  Hetedik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel , az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már a hetediknek   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó. Minden fotó, a világversenyen , helyezést, illetve első , második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a hetedik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

 Kezdeném is a jól bevált technika alapján .Kiváló fotósunk a panoramio versenyében rendkivül jól teljesített, és megérdemelten került be , az Ajkán tartandó kiállítás képei közé kitűnő fotója.

 

   Gábor Rétei , Hazánktól távol , Kanadában kezdett új életet, de Magyarsága okán, magyar panoramiosnak tartja magát, amire mi büszkék is vagyunk. Fantasztikus tájfotói bizonyára Kanada vadregényes tájainak köszönhető, de a többlet , amit a fotókhoz hozzátett, az csak általa elérhető. Sőt, Ő az egyik olyan fotósunk, aki a verseny története során ismételten tudott nyerni, szerény személyemmel egyetemben. Mindketten dupláztunk a Panoramio versenyén.Mivel a fotója eredetileg is nagy , érdemes a galériájában rányítani, ott teljes pompájában élvezhető a fotója.

 

Fotójának címe  :  Large 180  Degree  Smuggler  Cove Panorama

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/964987

 

 

 Tóth Adrienn  munkásságát a Panoramion belül sokan ismerik.Nekem van szerencsém személyesen is  ismerni, írhatom, elragadtatással beszélhetek róla. Fotói élettel , egyéniséggel tele, és komoly művészi fotók jelzik fejlődésének újabb állomását.

        Nyertes fotójának címe  :    Estefelé

Elérhetősége a neten  :http://www.panoramio.com/user/1653531

 

 

  Benjamin Dobos(Doben) , nagyon tehetséges fotósunk , aki mindig egy jól célzott exponálással remek fotókat szokott alkotni. Igen , mert művei , alkotások.

Nyertes fotójának címe  : The Parliament  of Hungary

Elérhetősége a neten   :  http://www.panoramio.com/user/2125942

 

 

Gombaszögi  Róbert (Gomba68) , nick nevén , nagyon jó és képzett fotós, éles szeme minden témát felfedez, és a gépe állandóan készenlétben.  Nem véletlen , hogy versenyfotói közül egy szép díjat nyert a Panoramio Világversenyén.

   Szép fotójának címe  :   Sétálóutca

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2361228

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(KFE) , csak nick nevével szereplő kiváló fotósunk is  magasra vette a lécet, mégis átjutott rajta, és és fotója bekerült a díjazott fotók közé , ennek következtében  Augusztusban láthatjuk szép fotóját a kiállításon , kisebb méretben pedig itt a blogban.

    Szép fotójának címe  :              Rovijn

Elérhetősége  :   http://www.panoramio.com/user/2783701

 

 

 Pinke László Barátom régi Panoramios, és kitűnő fotós. Sokrétű , minden témára kiterjed figyelme.

Nyertes fotójának címe  :  Esti hangulat , eső után - Evening Mood after rain

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/1388144

 

  Berzsenyi Eszter szép fotója hatalmas sikert aratott a panoramio versenyén.Galériájának elérhetőségét szintén közlöm.

    Fotójának címe  :   Budapest este

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/1869022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferenc Kormos barátunkat nekünk Panoramiosoknak nem kell bemutatni. Képei önmagukért beszélnek. Nagyon szépen fotózott témák. Méltán került be versenyfotója a díjazott fotók közé.

   Nyertes fotójának címe   :  Halásztanya - Fishing  hut

Elérhetősége a neten  :   http://www.panoramio.com/user/160776

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borbély Márk is régi tagja a Panoramio comnak. Nagyon szép és sokrétű fotói bizonyítják tehetségét. Nem véletlen , hogy a  versenyen szép helyezést elérve  kiállíthatjuk nyertes fotóját.

   Fotójának címe   :  A harag napja / The Day of Anger

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/217370

 

 

  Vida Tibor  kiváló fotós, ha akárki rászánja magát, hogy belenézzen galériájába, egykönnyen nem távozik onnét. Megérdemelten került be fotója a kiállítás anyagába, hiszen a versenyben szép eredményt ért el.

Fotójának címe   :  Szeged , ...Dóm...

Elérhetősége :  http://www.panoramio.com/user/2346259

 

böngészést , képnézegetést , és a feltett fotósok galériájának látogatását kívánom kedves látogatóimnak.

 

Üdvözlettel  Lakat Imre

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr562045081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása