Fotók , minden mennyiségben...

 

  Kilencedik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel , az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már a kilencediknek   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó. Minden fotó, a világversenyen , helyezést, illetve első , második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a kilencedik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

 Kezdeném is a jól bevált technika alapján .Kiváló fotósunk a panoramio versenyében rendkívül jól teljesített, és megérdemelten került be , az Ajkán tartandó kiállítás képei közé kitűnő fotója.

 

 Ernest Czudor  jelentős panoramios múlttal rendelkezik, egyike aki Szlovákia területén aktiv tagja a Panoramionak. Változatos és szép fotói közül egy szép helyezést ért el a versenyen.

Nyertes fotójának címe  :  Ősz az erdőn  ........ Jesen v lese.

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2794246

 

  Marilyn Kendall  nevét rengetegen ismerik itt a Panoramion belül. Sajnos , most , hogy akadályoztatva van a panon való jelenléte, engem bizott meg, hogy szép fotóját ide is felrakjam. Egyben Üdvözletét küldi minden Panoramiosnak, és kér Benneteket , ne aggódjatok, mert már a lassú gyógyulás útjára lépett.

Itt is kívánunk neki felgyógyulást , és sikeres visszatérést a Panoramio világába, csodálatos fotói által. Bárki, aki belép galériájába , ámultan ott fog ragadni , meg annnyi szép fotója láttán. Nem véletlen sikerült a bravur, és nyert egy szép díjat a Panoramio világversenyén. Most ezt a fotót teszem közszemlére.

Szép fotójának címe  :   Trieste  **Tramonto  fiabesco sul golfo **

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/894776

 

 

 

  böngészést , képnézegetést , és a feltett fotósok galériájának látogatását kívánom kedves látogatóimnak.

 

Üdvözlettel  Lakat Imre

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr72060955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása