A Kiállítás

2010.09.19. 20:31

          

 

              Ajka Panoramios Találkozó 2010.08.07-08

 

  Kedves fotóskollégák , megtörtént a Találkozó, és a meg nyitottuk a kiállítást is.

Büszkén irhatom le , hogy minden a legjobban alakult. Azok akik megtiszteltek minket azzal , hogy ellátogattak Ajkára , és részt vettek a kétnapos rendezvényen , valóban emlékezetes eseménynek lehettek résztvevői , és tanui.

Megtörtént a világon az első olyan fotókiállítás , amin a Panoramio magyar díjazott fotói vettek részt.

Nyolcvanhét szép , gyönyörű fotó , aminek meghosszabbított nyítvatartása szeptember huszonnyolcig tart , Ajkán , a fotógalériában.

Tekintettel arra , hogy most együtt van még a fotók mindegyike , felvetődött ötlet gyanánt , hogy ezt a kiállítást próbáljuk meg Vándorkiállítássá átszervezni, a magyar Panoramios fotósok további népszerűsítésére.

A kiállított fotók tulajdonosainak többsége beleegyezett a folytatásba , és remélem a többiek is , akikhez még nem jutott el a kezdeményezés , hogy ők is hozzájárulnak a további népszerűsítéshez.

Biztató jelek vannak , és lehetséges , hogy már októberben egy új helyszínen kapnak a látogatók egy kis izelítőt a Magyar Panoramiosok sikeres fotóiból, és esetleg kedvet kapjanak ahhoz , hogy szintén tagokká váljanak.

Egy -egy fotót betennék , a Találkozó emlékére..

 

Második fotó..

 

Harmadik fotó..

 

Negyedik fotó...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ötödik fotó...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hatodik fotó ..

 

 

Hetedik Fotó ...

 

 

Nyolcadik fotó ..

 

 

 

 

Kilencedik fotó..

 

Tizedik fotó ..

 

Köszönöm minden megjelent Barátomnak , és kiállító fotósainknak az engedélyüket , és azt , hogy a sikerhez , ami Ajkán történt, nagy mértékben hozzájárultak.


Üdvözlettel Lakat Imre

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr102308505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása