Fotók , minden mennyiségben...

 

  Harmadik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már a másodiknak   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó.Minden fotó, a Világversenyen , helyezést, illetve első második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a harmadik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

Kitűnő fotósunk Nemes Zoltán "mettor" , díjnyertes fotójával kezdeném .

  A fotó címe  :  Somló - szakrális helyek/2 ("hegyibeszéd")

Egyik elérhetősége :    http://www.panoramio.com/user/1154926

 

Következő kedves fotóstársunk, aki szépen szerepelt, Erdélyi, lelkes életvidám hölgy, Vterésia-TERIKE , a Panoramios fotósoknak nem kell bemutatnom. Viszont itt lesz Ajkán, és a kiállításon is kint lesz gyönyörű fotója.

    A fotó címe   :  Strassbourg  (France)....

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2453899

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most Magyarországról  kerül fel aktiv fotósunk díjazott fotója.  Osváth Károly , a Magyar Panoramio egyik egyénisége, találkozók rendszeres részvevője, és a fotói is a legjobbak közé tartoznak.

 A fotójának címe  : Siófok  : Anya és csemetéje (mon and his saplig)

     Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/2623904

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismét hölgyet választok, az egyenlőség jegyében. Dér Éva aktív tagja a Panoramio.com nak , sok szép fotója ékesíti a Panoramio tárházát, és a Google Earht- földgömbjét. Most nagyon szép díjazott fotóját teszem közszemlére.

   A fotó címe  :  Nagy Ion tengeri kékség (Grand Ionion Blue)

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/1053486

 

 Jókedélyű csapatépítő és Panoramios találkozók rendszeres résztvevője , Mihike fotóstársunk. Lelkesen szervez, és útközben felveszi, és hazaviszi a Panos tagokat, természetesen a Találkozók idején.

Fotója címe, amivel szép eredményt ért el  :  Az alkony koronája

Elérhetősége :  http://www.panoramio.com/user/1353535

 

  Ne unatkozzunk, megint a hölgykoszorú jelentős képviselőjétől választok fotót, természetesen díjazottat. A hölgy Ladjánszky Veronika  , kedves résztvevője a Pantaliknak most legutóbb Veszprémben találkoztunk , egy Baráti összejövetelen.

               Fotója címe  :   Tópart   

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/1035757

 

 

Régi Barátom , Kovács Viktor (Kövi53) meseszép fotója következik. Nem ismétlem magam, most már mindenki tudhatja, itt a Magyar Panoramio tagjainak díjazott fotói kerülnek közszemlére.

Fotójának címe  : Venecio : silent night  - Csendes éj 

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/1179134

 

 

Veller Éva  nagy fejlődésről tett tanubizonyságot, hiszen egyik szép fotója a világversenyen több tizezer versenyzőt előzött meg.

Fotójának címe  :    Viszlát Badacsony         

Elérhetősége  :http://www.panoramio.com/user/865566

Erdélyből következzen egy kiváló fotós , és Barátom , Fülöp Jenő (Fülöp57) . Számtalan szép fotóját láthatjuk, és az érdeklődők ezek után innét is elérhetik majd galériáját.

       Fotójának címe     :  On the lake . A tavon.         

Elérhetősége  :      http://www.panoramio.com/user/2027991

 

 

Gredics Éva (Greffa) a fiatalabb korosztályhoz tartozik, de már most is nagyszerű fotós. Bizonyítéka, az itt közreadott fotója .

A fotó címe  :  Boglári naplemente

Elérhetősége  : http://www.panoramio.com/user/1593717     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlettel  Lakat Imre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr192038251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása