Fotók , minden mennyiségben...

 

  Ötödik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel , az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már az ötödiknek   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó. Minden fotó, a világversenyen , helyezést, illetve első , második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a ötödik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

 Kezdeném is a jól bevált technika alapján .Kiváló fotósunk a panoramio versenyében rendkivül jól teljesített, és megérdemelten került be , az Ajkán tartandó kiállítás képei közé kitűnő fotója.

  Zanot10  nick néven szereplő fotósunknak is szép eredménye hozta meg a kiállításon való részvételt. Fotója gyönyörű alkotást ábrázol.

        Fotójának címe   :  Lánchíd

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/3717565

 

 

    Archrodney  , csak nick nevén szerepel közöttünk, de egy igen szép fotójával bekerült a magyar fotósok eredményt elért táborába.

   Fotójának címe   :  Hátsó ajtó-Back Door

Elérhetősége   : http://www.panoramio.com/user/2186706

 

 Borsodi György klasszikus témával futott be a versenyen .Nagyon szép és eredeti látásmódjának köszönhetően.

   Fotójának címe  :   Nézősereg-Crowd  of spectators

Elérhetősége    :  http://www.panoramio.com/user/

 

 

 

Molnár Zoltán érdekes , és eredeti szemléletű fotóskollégánk. Majdnem minden fontosabb Panoramios Találkozón részt vesz. Galériája változatos, és érdemes hosszabban elidőzni benne.

        Fotójának címe   :  Elmúlás

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/756214

 

 

 

 Eklics József  szinte ismeretlenül robbant be  versenyen elért eredményével , és azután is szerényen , de lelkesen fotózik , és teszi fel oldalára szép fotóit.

   Fotójának címe   :   Neuschwanstein - i  vár

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/3216295

 

 

 

Sparkhunter régóta Panoramios fotós, és már két éve nyert egy szép díjat itt a Panoramio Geotagged versenyén. A kiállítás viszont kettő teljes év anyagát prezentálja magyar szempontból. Csodálatos fotója mellett a galériájában még nagyon sok és szép fotó található.

     Fotójának címe   :    Ruivo  Arieiro highway

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/443461

 

Rácz "Shaman" Péter  berobbant a sikeres Panoramios fotósok táborába. Nyertes fotóját sokan látogatják, abszolut sikernek számít.

    Fotójának címe   :  Greetings from Switzerland

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/378886

 

 

 Portschy Tamás remek teljesítménnyel , szintén bekerült a díjazott fotósok közé , és egy nagyon szép fotóval. A téli világot, a havat és jeget, de minden mást egyéni látásmóddal fotózza.

    Fotójának címe  :  Cervenohorske sedlo

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/2036832

 

 

 Tóthné Kulcsár Tünde  csodálatos fotója megérdemelten került a díjazott fotók sorába, és megemlíthetem , hogy szinte minden fotója címadásánál rendkivüli érzékről tesz tanúságot.

Fotójának címe  :  Sugárzó falevelek  - green symfony - A MAGYAR FÁJDALOM SZOBRA - THE SCULPTURE OF  THE HUNGARIAN PAIN

Elérhetősége   :   http://www.panoramio.com/user/1514161

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éri Imre kiváló fotósa a természetnek, a Bükk hegység avatott szakértője, és mondhatnám beleszületett fotósa. A linket, amit majd megadok, érdemes megnyitni, fantasztikusan jó fotókat találtok , kedves látogatóim .

A fotó címe   : Vajon meddig állnak még ?

Elérhetősége a fotóinak  :  http://www.panoramio.com/user/1235293

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó böngészést , képnézegetést , és a feltett fotósok galériájának látogatását kívánom kedves látogatóimnak.

 

Üdvözlettel  Lakat Imre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr562040581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása