Fotók , minden mennyiségben...

 

  Nyolcadik rész...

 

         Néhány mondat a blogról..

 

 

Az aktualitását a blognak az adja, hogy augusztusban rendezünk egy országos kiállítást Ajkán , a Panoramio versenyben helyezést elért magyar fotósok díjazott képeiből.  Ezekből bemutatni nem tudok, csak akkor, ha az érdekelt hozzájárul, hogy itt a blogban szerepeljen díjazott fotója. Azt megígérem, hogy aki engedélyezi fotóját itt is megjeleníteni, azon fotót, azonnal felteszem. Ugyanakkor kétnapos találkozó is lesz , augusztus 7-8 , szombat vasárnap, akit érdekel , az jöjjön el. Nem csak kiállítás, hanem nagy fotóstalálkozó is lesz, természetesen nem csak fotósoknak.

  A kiállításra , viszont sikerült majd minden Magyar nyertes fotóját elkérnem , így szép és tartalmas kiállítást tudunk összehozni.

 Ajka városa támogat ebben, és hozzájárul a költségek jelentős részéhez.

 

Talán folytatnám Barátaim szép fotóinak feltöltését,Most már a nyolcadiknak   nyitott oldalra. Megjegyzem,  minden itt megjelent fotó előzetes engedély alapján kerül bemutatásra, még akkor is, ha a Panoramio versenyén nyertes alkotásokról van szó. Minden fotó, a világversenyen , helyezést, illetve első , második díjat is szerzett, de itt nincsen szándékunkban megkülönböztetni az egyes fotókat. Minden itt megjelenített fotó, Magyar , illetve Magyar származású külföldön élő honfitársunk díjazott szép fotója.

Időrendi sorrendet sem tudok felállítani, de minden fotóhoz  , amennyiben sikerül, a szerzőt, és az elérhetőségét a Panoramion meg próbálom beszerkeszteni.

Kezdem a nyolcadik rész fotóit feltölteni, tapasztalatom, hogy mintegy tíz fotót tudok egy alkalommal elhelyezni.

 Kezdeném is a jól bevált technika alapján .Kiváló fotósunk a panoramio versenyében rendkivül jól teljesített, és megérdemelten került be , az Ajkán tartandó kiállítás képei közé kitűnő fotója.

Szabóné , Jávori Gabriella , csendes szereplője a magyar Panoramio történetének. Azért így írom, mert sajnos az év elején kettétört szépen ivelő pályafutása, -- szomorúan közlöm a hírt : Meghalt.   De egy fotója , ami csodaszép, mégis beírta magát az évkönyvünkbe, és díjazott lett, így fotóját már csak poszthumusz tudjuk kiállítani , de kiállítjuk  Ajkán. Emlékét megőrizzük, elérhetőségét a neten közölni fogom.

Szép fotójának címe :  Sivatagi rózsa a sóstó partján

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2053562

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H.Prell Márta , egyéniség . Mikor megkérdeztem tőle , mit írjak a blogba  , egyszerű választ adott  : Idézem :  "Rólam.... Semmi különös. Egy mondat bőven elég. A mi talán fedi is a valóságot: A magyar pan régi motorosainak egyike..."

És ez igaz is. Sőt , az egyik leg agilisabb tagja. Megérdemelten nyert a Panoramio versenyén.

   Szép fotójának címe  :    A  Pál utcai fiúk

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/348963

 


  

Losonciné Zana Judit  , nagyon jó panoramios fotós. Méltatásképpen idézem  inkább azt , amivel bemutatkozik a galériájában , ahova érdemes ellátogatni  ...

"Szeretettel üdvözlöm a galériámba látogatókat Judit vagyok. Szeretem a természetet, a folyókat, a tengert, hegyeket, síkságokat, felhőket, napkeltét, napnyugtát. A szépség mindenütt ott van, rajtunk múlik, ha mi nem látjuk meg. Mindig szerettem fotózni. Most van egy jó kis gépem, és a digitális technikával bemutathatom általam látott szépségeket, és interneten keresztül gyönyörködhetek mások felvételeiben, olyan tájakat is megismerhetek ahová nem tudok eljutni. "

Nagyon szép fotójával egyből meghóditotta még a kritikusokat is.

Nyertes fotója címe  :   Castle from Hungary ,  Diósgyőr !

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/2269841

 

 

 Mádi József , halk szavú , de céltudatos egyéniség. Járja a saját útját, és nagyon igényes fotóival szemben. A versenyen szép helyezést ért el, dobogósat, ezért az Ajkán rendezendő kiállításon is megcsodálhatjuk szép fotóját. Itt csak a kicsinyített változatot tudom bemutatni, és az elérhetőségét fotógalériájának. Érdemes megnézni.

   Szép fotójának címe  :      Ilona-völgyi vízesés

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/834955

 

 

  Kun a Hun barátom is régóta tagja a Panoramionak, és eredményesen versenyzett, mivel egy csodálatos természetfotójával megérdemelten nyerte meg az egyik díjat.Azóta is aktív tagja a Panoramionak, és sokrétű a fotógalériája. Érdemes meglátogatni.

  Nyertes fotójának címe   :       Ősz (Autumn)

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user=1088042

 

 

  Emszt Mihály , a magyar panoramiosok egyik alapító tagja, és az akkoriban indult Panoramio fotóverseny legelső körének egyik magyar nyertese volt. Agilis, természetfotóit több blogjában láthatjuk, és megemlítem, hogy Ő vezérelt rá arra, hogy aktív tagja legyek a Panoramiónak, és versenyezzek én is. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a magyar Találkozók szervezésében is , létrehozásában is , jelentős szerepe volt.

   Nyertes fotójának címe    :  Budapest-Panoráma

Elérhetősége  :  http://www.panoramio.com/user/220010

 

 

Schön Misi  fiatal , vidám természetű fotós , van szerncsém ismerni, évek óta oszlopos tagja a Magyar Panoramiosoknak.

   Nyertes fotójának címe  :   Mediterrán nyugalom

Elérhetősége a neten   :  http:www.panoramio.com/user/127286

 

 

  Kiss László Pixelfoto.hu , mint neve is jelzi , nem ma kezdte a pályafutását. Most egy méltán szép, és csodálatos fotójával lett a versenyben díjazott.

    Fotójának címe  :          Vizililiomok Öcsényből

Elérhetősége   :  http://www.panoramio.com/user/810016

 

  Ángyán László (Lacavale) , remek fotós, és nagyon szép egyéni meglátásait , könnyedén ülteti át fotóiba, hüen tolmácsolva ezzel az elképzeléseit.

 Fotójának címe  :  Minoriták sziluettje//Shillutette of Church

Elérhetősége a neten  :  http://www.panoramio.com/user/1304295

 

 

 

 

  böngészést , képnézegetést , és a feltett fotósok galériájának látogatását kívánom kedves látogatóimnak.

 

Üdvözlettel  Lakat Imre

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr742054184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poldijoe · http://gportal.hu/portal/poldi 2010.08.31. 11:41:22

Nem tudom, Imre tiéd ez a blog, de mindegy is ez! Nagyon jó információkat nyertem a kiállytásról. Üdvözlettel: Laci
süti beállítások módosítása