Kedves Olvasóim !

 

Megint elkezdődött egy Új Év , amit illendőnek találok stilszerűen egy Tippmix variációval és elemzésével indítani .

 Egyetlen okot találok , amiért egy rövid , de igen erős variációt kinálok olvasóimnak , és Jó pár ismerősömnek , aki veszi néha a fáradságot , és írja a véleményét , amit ezuton is köszönök  és  megérdemlik , hogy néha újnak tűnő ötleteket tegyek ki a főoldalra .

 Mindjárt említem a sikertelenségi szériánkat , legalább is az enyémet .Az utóbbi hetekben több olyan esemény történt házunk táján , ami vitte a rezsinket , kevéske pénzünket , így  én is csak egy-egy szelvénnyel próbáltam megfogni a szerencsém .

 Kiderült , hiába .Egyes csapatok , most a legutóbbi meccsre gondolok ami emlékezetes marad nekem , a Portó meccse volt , Kupameccs .

 No mondom a szorzó jó , hát beteszem . Megjegyzem , kikapott 1:2 - re a vendégtől .Hiába volt a többi meccs  jó , buktam .

 Már amikor feladtam , akkor jutott eszembe , hogy mintha a Portó nem akarna itt versenyben maradni , hiszen az előző meccsén viszont döntetlent csinált , és akkor is buktam . Ez az érzés végig bennem volt , mikor láttam a végeredményt , már nem is csodálkoztam rajta .

 Mi eből a tanulság ?

 Kupameccseken nincs erőfölény , ott az érdekek is dominálnak .A Portó kétszer bízonyított ilyenformán a kupaforulókban .Más kérdés , hogy a bajnokit azt komolyan veszi , és nincs ellenfele.

Kezdeném a lényeggel , beírom a varit ide , bár gondolom a régebbi oldalakon megtaláható már a vari .

Tíz mérkőzésből bárhol eltalálsz hatot , akkor húsz darab négyes kötésű szelvényeden egy darab telitalálatot biztosít .

A hangsúly a mérkőzéseknél a fixeken van .

 

Ezek a varik nem totóra készültek , hanem tippmixre .Lambert kollégám sikeresen vegyítí a kombinált mixeket , de az sokkal bonyolultabb mint ha csak tisztán fixekből áll egy variáció .

  Tíz Mérkőzés   Bárhol eltalálsz hatot , akkor egy darab négyest biztosít .

 1_2_3_7  ...........1_2_4_8............1_2_6_9.............1_3_5_9.........1_3_8_10

1_4_5_7.............1_4_9_10..........1_5_6_8..............2_3_4_5..........2_4_6_10

2_5_6_7..............2_5_8_9...........2_7_8_10...........3_4_7_10.........3_4_8_9

3_5_6_10............3_6_7_9............4_6_7_8............5_7_9_10........6_8_9_10

 

 Mielőtt akárki is elemezné a varit , azt elmondom előre , hogy minden szám alá tartozó mérkőzés egyformán , azaz , nyolszor fordul elő .

 Vagyis a maga nemében a vari jónak mondható .

 Miért ezt a varit választottam ?

Mert itt nyolcból hat helyett  ,- tízből hat meccset kell eltalálni , ami nagyságrendekkel könnyebb.

Igaz négyes kötés , de behozza az árát azonnal , ha bejön a feltétel . Ha nyolcból hat sikerül , akkor tízből hét is sikerülhet , ebben az esetben már három nyerő találatot bíztosít a fentebbi vari .Elemezzétek ki nyugodtan , úgy is , hogy bármely hat meccsre meg van az egy tiszta találat , és úgy is , hogy bármely hét találatra , ott van a három nyerő szelvényed .

   Talán bemásolom PAPAMIX mondatait , és akkor rájövünk , hogy miért .

  

   Kellemes Ünnepeket!
Minden kedves Mixtársamnak! a Szenteste meghozta a kis szerencsémet ! 4.X-bol 3 bejött két, szelvényen is!???-hogyan csináltam?-szeretem az X-eket,mert jol fizetnek,de keveset tettemrá igy 3800Ft jött be csak.
A nyerő meccsek:140x 141x 145x 3/4-es kollival.
Jövőre Veletek ugyan igy,-ugyan itt.
Addig is BUÉK!
Papamix
.

 

  Eddig az idézet .

Én úgy értelmeztem , hogy kettő kollektivet tett fel , mert két szelvényen is mondata azt sugallja .

Ha ez így történt , akkor bár nyert , mégis nyolcvanezret meg bukott.

Amit meg is magyarázok rögvest .

Kétszer négyből három  találat, az egyenlő nyolcból _ hat találat . Amit igen egyszerüen egy sima varival le tudok írni , de már nem hármas kötésben , hanem ötös kötésben .

Nyilvánvaló , hogy a meglepetések ötös kötésben megfogva , sokat fizetnek .

Saját példám az igazi , igaz már jó régen történt, még százforintos alapon ment a Tippmix .Akkoriban a jégkorong is magas szorzót adott , és a kupameccsek döntetlenje is . Ráadásul egy hétre szólt az ujság tippmixfogadásai .

Ekkor történt az , hogy a Róma_Nápoli Döntetlen lett , és a jégkorongból az amerikai Edmonton egymás után kedden és csütörtökön is Döntetlent csinált .A többire nem emlékszem tisztán.A lényege a dolognak , hogy nyolc meccset kivettem , mind D_ re , és ebből hat bejött.

Mivel a variációt nem lehetett tizenegy szelvény alá vinni , előfordulhatott az is , hogy hat találatnál kettő nyeremény is lehetséges .

Hát én beletrafáltam , mert kettő szelvényem is hibátlan lett .

Így százforintos alapon , 2002-ben  nyolcvanezer forintot sepertem be.

Ez a variáció is fenn van valahol hátrébb, de ha kéritek , akár holnap is kitehetem ide előre .

Továbbra is jó böngészést , és sok-sok nyereményt .

Megköszönöm itt a lelkes kommentelőimnek a visszajelzésüket , és kommentjeiket .Sokat és okos véleményeket írnak , amit meg lehet fogadni , el lehet vetni , de egyet nem ... Azt , hogy írnak

És ez a jó , én nem bánnám ha még többen írnának , vagy írjatok , kinek hogy esik jól , ha időm engedi , akkor beleválaszolok én is , ha nem van azért itt látnivaló .

 

Hogy igazam is legyen , egy két fotóval alátámasztom a mondandómat .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a viaszbábus fiatalembert azért tettem be , mert valamennyire mi is kalózok vagyunk ..

és nyerni szeretnénk ... sok pénzt..Ha kiváncsiak vagytok, Veldenben  a strand kocsmája előtt megtaláljátok . De előtte négy fogadóiroda is van , és még egy Casino is a fő utcán .

Jó kirándulást a nyereményből .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilszerüen , a hajó , amivel tovább hajózhatunk , degeszre tömött motyónkkal ...

 

Üdvözlettel , Imre

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajkepfotokesvariaciok.blog.hu/api/trackback/id/tr82559236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása